Angelique KIDS FASHION

Mooi groen is niet lelijk

14 november 2019
img_6708

Groen is toch wel één van mijn lievelingskleuren. Van knalgroen tot zeegroen en alles wat daartussen zit. Ik hou van groen. Dus met als gevolg dat mijn kinderen ook vaak groen dragen. En zwart. Dat blijft ook een favoriete kleur.

Hebben jullie onze post gelezen over de Indian Blue Jeans sweatpakken van Kris? Niet? Als je een zoon hebt moet je die zeker nog even nalezen. Vanaf het moment dat we deze pakken in huis kregen zijn ze niet meer uitgeweest. Het is dragen, wassen, dragen, wassen. Gelukkig hebben we twee pakken, dus ik kan even ademhalen tussen het wassen door. Ze hoeven overigens niet gestreken te worden. Lucky me, want ik haat strijken.

Mijn zoektocht ging dus verder: Hij moest echt nieuwe, normale nette broeken, want je kan nou eenmaal niet altijd in een sweatpak de deur uit. Ik vind dat ik al heel toegefelijk ben geweest door hem in de deze pakken naar school te sturen. Maar goed: ze staan echt tof!

Een nieuwe broek dus. Ik denk dat ik nog zo’n topper gevonden heb: deze jeans van Indian Blue Jeans draagt als een jogger, dus deze kan zijn goedkeuring redelijk goed verdragen. Of hij net zo vaak gedragen gaat worden als de sweatpakken is nog maar de vraag maar we hebben in ieder geval een jogjeans* die én hip is én lekker zacht draagt. In het zwart. En daarop hebben we deze groene sweater met capuchon. Voor een beetje swag. Wat swag is? Geen idee, maar dat roept hij de hele tijd :). De trui vind ik echt zo tof. Prachtige kleur vind je niet? En niet onbelangrijk…. de trui is lekker zacht. Ik zeg: missie geslaagd.

Voor meer informatie over de collectie ga je naar de website van Indian Blue Jeans. Maat info: kies de maat die je normaal ook draagt. Indian Blue Jeans valt echt normaal, en valt goed aangesloten.

*wij hebben model Black Ryan skins fit jog en kost € 54,95. De trui shop je voor € 47,95. De schoenen zijn van Koel4kids.

img_6720img_6736 img_6766

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply