Angelique KIDS FASHION MAMA-INSPIRATIE

Pantoffels en regenlaarzen: voor lekkere warme en droge voetjes

24 oktober 2019
img_5596-2

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: als ik ergens een hekel aan heb is het kou. Om over koude voeten dus maar niet te spreken.

Sinds een paar weken hebben wij een stacaravan in het St Tropez van Nederland, zoals ik het liefkozend noem: Zeeland. Nergens word ik zo blij als daar. Heerlijk strand, bos en het “vakantiegevoel” is daar gewoon echt optimaal. De kinderen vinden het daar fantastisch en onze laatste aanwinst: bobbiededoodle is helemaal gelukkig als hij daar is.

Maar goed: in die caravan is het echt wel koud nu. Het seizoen is natuurlijk al afgelopen, maar we willen toch graag de herfstvakantie door brengen in onze nieuwe casa. Ik heb dus voor de hele bups pantoffels gekocht. Zelf had ik er de grootste lol om want ik heb gekozen voor echte schoenfashion:  Crocs pantoffels. Ja, I know!  Iedereen heeft een mening over die Crocs maar ik vind ze gewoon verdomde makkelijk en zolang ze gewoon op ons eigen terrein blijven vind ik het helemaal prima. Want laten we eerlijk blijven: op een camping hoef je echt niet helemaal in het gala te lopen. Daar doen we gewoon normaal en komen onze joggingpakken – oké oké… de mijne is wel van American Vintage – tevoorschijn en genieten we gewoon van elkaar en de omgeving. O jee.. dit klinkt te idyllisch: ze knokken elkaar bij ons ook echt de tent , of in dit geval de caravan- uit hoor. Je moet nu niet denken dat wij zo’n Libelle-gezinnetje zijn.

Anyway: tijdens mijn zoektocht naar pantoffels stuitte ik ook gelijk op kekke kaplaarzen van Aigle, want laten die nou ook reuze handig zijn op de camping en aangezien we ook vaak op het strand lopen zijn deze echt onmisbaar. En echt: deze kosten misschien wat, maar ze lopen echt fantastisch. Geen natte voetjes en ik kan er lekker mee door de blubber. Ik hou ervan.. Dus hoppa: die zaten ook gelijk in mijn winkelmandje. Ook zag ik van die leuke wandellaarzen-schoenen: maar oké: dat gaat te ver, want echt een wandelaar ben ik niet. Tenzij ik aan het eind wat lekkers te eten krijg.

Wil je zien hoe we erbij zitten met onze pantoffels? Check dan mijn insta of volg de instagrampagina van shopaholiek

img_5731

Echt niet gelogen: ik ben echt een Crocs-pantoffel van. En voor mijn jongste dochter heb ik toch ook weer een paar Crocs gehaald. Voor op de camping. Dat dan wel 🙂

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply