GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM HERFST/WINTER 2019

18 september 2019
template drop 2 FW19

In store tomorrow!

Eind augustus werden we al blij verrast door de mooie eerste levering van TOPITM. Die blog lees je hier nog even terug. En morgenvroeg (donderdag 19 september) is het weer zover! Dan kun je de tweede levering van het mooie TOPITM vanaf 9.00 uur online shoppen of winkelen bij je in de buurt. Het voordeel van de stenen winkel is dat je dan echt de mooie stoffen kunt voelen en de prachtige details nog beter kunt zien. Om je alvast een idee te geven van deze prachtige tweede levering, laten we in deze blog een groot aantal prachtige outfits zien! 

Centraal in deze TOPITM levering staan de kleuren blauw en grijs met een warme koperbruin als accentkleur. Deze combinatie geeft meteen een chique (beetje Franse) uitstraling! De eerste levering had een vleugje ‘military’en dat zie ik hier ook terug, aangevuld met een tintje ‘marine’. De belijning en de symbolen geven deze girly items een stoere twist! De ruit, die deze winter niet mag ontbreken, zien we ook in deze levering terug. We zien jurkjes, rokjes en tops, een prachtig jasje en een los kraagje. Maar niet zomaar een! Je draagt het net boven je shirt of sweatdress en daardoor krijgt het extra veel aandacht! Dat mag ook want ze mogen gezien worden. Wat een beauties! En stijl je outfit af met een mooie haarband!

Musthave: Neem er zeker ook een donkerblauwe travelstof legging bij! Wat voelt die ontzettend fijn aan. Die willen ze echt nooit meer uit! De legging heeft een dun gouden biesje over de zijkant en past bij alle outfits.

Alle items uit deze TOPITM levering kunnen weer met elkaar gecombineerd worden. Er zijn dan ook veel combinaties mogelijk. Hieronder laten we je alvast een aantal outfits zien zodat je morgen goed voorbereid kunt shoppen!

Laat je weten welke outfit jouw voorkeur heeft?

Alvast veel shopplezier!

Meer info en shoppen: www.topitm.nl 

Liefs, Jolanda

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

Deze tuniek jurk valt wat korter. Voorbeeld: Bij 140 cm lengte heb je maat 146/152 nodig.

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

Topitm winter 2019

 

 

Topitm winter 2019

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

Topitm winter 2019

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply