Angelique WONEN

Krijgen we nog een Indian Summer?

17 september 2019
shutterstock_727496371

De afgelopen week was het weer prachtig zonnig weer. Heerlijk om nog even buiten te kunnen zitten zo aan het eind van de zomer. Ik word echt heel blij van de zon. De aankomende periode ziet er niet echt rooskleurig uit maar ik hoop nog steeds op zo’n zalige Indian Summer waar we nog lekker op de veranda van het zonnetje kunnen genieten. Zo heerlijk weggekropen met een kopje thee, een goed boek, en eventueel – als het te koud is – met een dekentje. Maar helaas: aan elke zomer komt een eind. Maar nogmaals: wie weet wat de zomer nog voor ons in petto heeft. Niks is zo grillig als het Nederlandse weer.

We hebben een heerlijk tuin met overal zitplekken. Eigenlijk kun je buiten ook een beetje binnen noemen bij ons want wat mij betreft hoort de tuin echt bij ons huis.  Het interieur is buiten ook aangepast aan binnen zodat ik de sierkussens die buiten op de loungeset liggen ook gewoon binnen kan gebruiken. Zo ergens eind september begint het bij mij te kriebelen en wil ik binnen graag weer alles “gezellig” hebben. Een beetje een fijn warm plekje creëren om te genieten van de herfst en de winter. En om dan in maart, april weer de kriebels te krijgen om het andersom te doen: de tuin weer opfrissen. Ach…. zo blijven we bezig toch?

Sommige zitkussens en dekens gebruik ik binnen en buiten, net als kaarsen en andere accessoires. Ik ben bijvoorbeeld gek op sierkussens, dekens en kleden. Die geven je (lounge)bank net wat extra sfeer. Onze loungebank en onze bank binnen zijn redelijk basic dus wat kussens met prints vrolijken de boel lekker op en aangezien we alle basic meubels in dezelfde basiskleuren hebben gekozen zijn deze kussens overal te gebruiken. Ben ik ze zat? Dan kijk ik gewoon weer voor een andere kleur, print of stof. Met een klein budget krijg  je op deze manier direct een hele andere sfeer.
Headerpic: shutterstock

 

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply