Angelique MAMA-INSPIRATIE WONEN

Mijn allermooiste foto! op plexiglas

22 juli 2019
img_0915

Sinds een paar weken hebben wij een hond: een Australian labradoodle. Juist ja.. zo’n pluizige teddybeer. Een schatje. We zijn echt helemaal verliefd. Mijn telefoonfeed staat tegenwoordig dan ook vol met onze pup, die inmiddels al zes maanden is. Bobbie is echt ons zonnetje in huis. Heeft zijn plekje in huis en in mijn hart veroverd, net als bij de rest van het gezin.

Pas gelezen was ik onderweg naar Zeeland en ik dacht bij de Brouwersdam: ik ga hem de zee eens laten zien. – ik weet dat hij nog niet op mul zand mag lopen in verband met zijn heupen, maar daar sta je direct op het vastere zand aan de zee-. Het hele kroost zat achterin en ik moest nog even wat spullen uit de achterbak halen. Op het moment dat ik de achterklep opende draaide ze echt alledrie mijn richting op. Mijn allereerste kreet was: ” Don’t move – blijf zitten!”  Ik moest hier een foto van maken. Zo cute. En dit is dan het resultaat.  Iedereen weet hoe lastig het is om drie personen – in dit geval twee kinderen en een drukke pup – goed op de foto te krijgen en ik was oprecht blij dat het dit keer heel erg goed gelukt was. Het licht was precies goed. Kinderen goed op de foto en zelfs de hond! Nou…. die moest uiteraard gelijk op de socials, maar eigenlijk wilde ik deze ook heel graag op plexiglas laten drukken. Het was ook wel weer eens tijd dat er een nieuwe foto van de kinderen op de muur kwam. Een plexiglas foto is echt wel een beetje de trend op dit moment. Heel strak en heel mooi!  Het is echt een foto in glas, dus waarschijnlijk wel breekbaar, maar er zit gelukkig een goed ophangsysteem aan.

Vind je dit toevallig ook mooi? Ik heb deze besteld bij fotokopglas.nl en ik ben er echt onwijs blij mee. Ik twijfelde alleen of ik hem nou in kleur zou bestellen of in zwart/wit. Uiteindelijk zwart/wit gedaan.  En blij dat ik er mee ben!

Mocht je nadenken over een foto aan de muur dat kan ik je echt oprecht een foto op glas aanbevelen.  Het bestellen is zo gepiept en in no time hangt je lievelingsfoto aan de muur. Ik hou ervan! Het maakt je huis net wat persoonlijker en geeft wat meer sfeer.

 

img_0919

img_1838

De lamp is de Flying Dutchman van Jasmin Djerzic

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply