Angelique MAMA-INSPIRATIE

Het is weer tijd voor de tuin.

22 mei 2019
fratello-design-380ja4fqevojgl2kqarzsw

Heb jij groene vingers? Ik niet. Mijn man niet en mijn kinderen denken er natuurlijk niet eens over na. Eerlijk: we hebben een tuinman. Die komt niet vaak, want we hebben een redelijk onderhoudsvriendelijke tuin, maar het is wel nodig om de tuin af en toe bij te houden. Door de tuinman dus 🙂

Klein probleempje is wel dat onze tuin heel de dag vol in de zon ligt. Het zuiden noemen ze dat. En dus heel weinig schaduw midden op de dag. Lekker buiten eten is op een echte zomerdag niet bij want je brandt weg. Nou ben ik redelijk makkelijk en ik hou niet van een hoop frutsels en tierelantijnen in mijn tuin dus toen het woord parasol viel was ik niet direct heel enthousiast. Maar ja…. in de volle zon eten met al die kids is ook geen optie. Nou wat zoekwerk stuitte ik op de website van – hoe verrassend – Parasols.nl. Ik val voor een mooie website. Dan blijf ik hangen. Op deze website staan  toch echt wel een paar mooie strakke parasols. Ik kwam dus tot de conclusie dat een parasol naast noodzakelijk ook echt best mooi kan zijn. En…. het eet op onze warme zomerstuk een stuk gezelliger! Nu nog hopen op een warme zonnige zomer, zodat we veel buiten kunnen eten. Nu moet ik alleen nog kiezen tussen zo’n prachtige spierwitte of toch maar voor een zwarte, want daar zie je natuurlijk veel minder vlekken op.

We hebben een groot gezin dus staat er een grote tafel met 10 stoelen  – daar hebben we die parasol dus nodig –  en een lekkere loungeset. Een groot stuk gras (wel nep overigens) om te voetballen en een schommel om uiteraard te schommelen. Het kindergedeelte is redelijk afgesloten van het “grote-mensen” gedeelte, voor de herrie.  Tot zover dus onze tuin in een notendop. Nu moet je niet denken dat we een megatuin hebben, maar wel een leuke oppervlakte en redelijk strak. Heb jij trouwens een stadstuin? Lees dan de blog van Annemarie eens na: die heeft duidelijk wel groene vingers en een prachtige nieuwe tuin.

Sponsored post

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply