Angelique WONEN

Een foto op hout: wel eens aan gedacht?

19 april 2019
img_7879

Een foto op hout is niet echt iets waar je op het eerste gezicht aan denkt. Toch? Bij mij kwam het in ieder geval niet als eerste op in mijn gedachten. Voor Eva heb ik een tijd terug een grote poster besteld voor in haar kamer. We maken vaak zoveel foto’s van onze kinderen op de redactie van Shopaholiek dat het soms zo zonde is om nooit iets met die foto’s te doen. Van tijd tot tijd kies ik dan een mooie foto uit van de kinderen en laat die op een bijzondere manier afdrukken. Dit keer was Kris aan de beurt en heb ik gekozen voor een foto op hout. Het leek me wel stoer en eens wat anders.

Een foto op hout maken is echt zo simpel, een kind kan de was doen. Kies de houtsoort die je wilt – wij hebben gekozen voor foto op planken voor binnen –  je kunt uit meerdere houtsoorten kiezen en sommige kun je zelfs buiten hangen.  Kies je foto en upload hem. Daarna vink je het formaat aan welke je wilt bestellen en of je de planken verticaal of horizontaal wilt. Daarna komen de extra’s zoals whitewash (aanbevolen), het ophangsysteem (ook handig – dus aanbevolen) en het laten nakijken van je foto’s want niet iedere foto is geschikt en dan is het toch handig als je zo’n foto op hout besteld dat de foto mooi is.

Binnen een paar dagen had ik de foto op hout al binnen en ik kan je zeggen dat ik meer dan blij verrast was bij het zien van het resultaat. Ik vind hem echt supermooi! Zeker als je hem, net als wij, op de kinderkamer van je zoon hangt. Erg stoer! Hij hangt dan ook op een mooi prominent plekje in zijn kamer.

Deze foto op hout is voor ons een mooie herinnering aan een mooie tijd in Dubai.

 

Schermafbeelding 2019-04-19 om 21.49.12

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply