Hanneke KERST

Nóg zo’n mooie outfit voor de feestdagen!

22 december 2018
header

HAVE A VERY QUAPI CHRISTMAS!

Yes! kerstvakantie! Wat hebben we hier naar uitgekeken. Even lekker geen race tegen de klok, heerlijk uitrusten en van elkaar genieten. En dan komen de kerstdagen natuurlijk nog. Op de valreep laat Aukje jullie nog zo’n mooie outfit voor de feestdagen zien. Lief, meisjesachtig maar ook een beetje stoer en nu in de sale!

Deze set van Aukje komt uit de vierde levering van Quapi. Uit diezelfde levering liet Sepp jullie al eerder een stoere set zien. Deze kun je hier nog eens bekijken. Zoals we van Quapi gewend zijn, is de collectie weer zeer uitgebreid en perfect te mixen en matchen. Aukje draagt hier ‘dress Leontien Sparkling red’. Ik vind vooral de felle kleur in combinatie met het ruitje in de rok erg leuk. De jurk heeft als opdruk de vrolijke tekst “Choose to Shine”, wat natuurlijk heel toepasselijk is deze dagen. Heel opvallend en feestelijk is de zilveren, glitterband in de taille. De stof van de rok is bewerkt met glitterdraad. Veel mooie details dus!

Op het jurkje draagt Aukje ‘jacket Lucinda Zilver’. Het jasje is van een polyester/imitatieleer en met de opvallende, zilveren kleur steel je natuurlijk helemaal de show. Het leuke aan deze jas vind ik de stoere applicaties en de mooie details van glitterdraad in de boorden. Op de achterkant staat de tekst ‘Quapi Girls. De set maken we compleet met de dikke panty ‘Loreen black’. Deze is van goede kwaliteit. Hij is inmiddels een aantal keer gedragen en gewassen maar ziet er nog steeds als nieuw uit!

INFO:

  • Aukje is ongeveer 133 cm lang en draagt de hele set in maat 134/140. Het valt heel goed op maat.
  • De set is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met maat 158/164. Ze hanteren dubbele maten en je kunt het beste uitgaan van de grootste maat.

SHOPPEN:

De set is o.a hier verkrijgbaar.

quapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapi

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply