GIRL GIVE-AWAY Jolanda

GIVE-AWAY WAAAW

31 oktober 2018
0 header

Vandaag is rood….

Wat is rood toch een gave kleur en zeker in de herfst! Hier hangen ook al behoorlijk wat rode items in de kast. Bij jou nog niet? Dat komt mooi uit want je hebt nu de kans om een hele gave rode Waaaw jurk te winnen! Bente showt hem jullie in deze blog. Kijk je mee?

Vorig jaar maakte rood haar comeback als modekleur en werd direct opgepakt door het grote publiek. Ook dit jaar is rood een trendkleur waar je niet omheen kunt en waar we voorlopig nog geen afscheid van nemen. Rood is perfect om de sombere herfst- en winterdagen wat extra kleur te geven!

Het hippe Waaaw staat al jaren bekend om haar kleurrijke collecties, dus natuurlijk ontbreekt de kleur rood niet deze winter. De prachtige rode jurk uit deze win-actie heeft een opstaande hals (turtleneck) en lange mouwen. De maten 86/92 en 98/104 hebben een drukker-sluiting aan de achterzijde van het opstaande kraagje. Ook is het opstaande kraagje wat lager dan bij de grotere maten. De turtleneck is overigens geen strakke kol maar een klein, elegant opstaand randje. Lekker warm in deze donkere dagen. Je combineert de Waaaw jurk met de leukste drukker-accessoires want de jurk wordt standaard geleverd met twee ronde goudkleurige basisdrukkers. Wij kozen voor de gouden leeuw. Deze past perfect bij de subtiele gouden bies op de jurk en legging en staat lekker stoer!

WINNEN: Hoe doe je mee?

 • Like de facebookpagina van Waaaw
 • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
 • Like en deel het bericht openbaar,
 • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de jurk wilt winnen,
 • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met woensdag 7 november 17.00 uur.  Donderdag 8 november maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

SHOPPEN: Kun je niet wachten en wil je direct shoppen? Dat kan natuurlijk ook!

Klik hier voor de jurk en hier voor de bijpassende zwarte legging. Natuurlijk zijn er veel meer combinaties met leggings mogelijk. Kijk ook eens naar de warme bloemenlegging. Bente is 134 cm en draagt de jurk en legging in maat 134/140. Beide items vallen dus goed op maat.

Voor meer informatie, ga naar www.waaaw.nl

 

Waaaw jurk

 

Waaaw jurk

Waaaw jurk

*sponsored post


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie Helberts 1 november 2018 at 13:50

  WAUWWWWWWWWW!! <3 Wat een WAANZINNIG gaaf jurkje van Waaaw gaan jullie weggeven Shopaholiek, LOVE IT 🙂 Whoehoeeeeeee ik ben dol op rood en dit jurkje mag inderdaad niet ontbreken in de garderobe van dochterlief 🙂 <3 supergaaf! ik doe mee voor maatje 140… hopelijk loopt m'n meisje er binnenkort weer helemaal hip bij, super SPANNEND! MAAK ME GEK! ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 Weet zeker dat Mark Lamberts Sylvia Van Der Velden & Chantal Van Belzen ook dolgraag willen winnen 😀 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 • Reply Lonneke 6 november 2018 at 21:05

  Waaaw te gek voor mijn dochter Nika in maat 128 🍀

 • Leave a Reply