Barbara KIDS FASHION OOTD REVIEWS

Stoere meiden dragen Claesen’s

14 september 2018
stoere meiden

Houd jij ook van stoere meiden! Niet zo snel piepen, huppakee opstaan en weer doorgaan? Dan is dit setje van Claesen’s echt iets voor jouw dochter. Het leuke is dat dit modelletje in twee prints te verkrijgen is en ze zijn alle twee stoer.

De krokodillen- of slangenprint is wel de hotste nieuwe print van deze winter. Super stoer natuurlijk en lekker hip! Ik bedoel, voor de jongens is het snel gewoon en normaal, maar voor de meiden is het net dát beetje extra, wat het zo gaaf maakt. Nu is de sweatdress ook een noodzakelijk item, dus deze twee in de mix, geeft het de X-factor. Het pluspunt van dit jurkje is,  is dat het ook nog mega comfortabel zit. Het is superzacht aan de binnenkant door het geborstelde katoen. Jammer dat je niet even kunt voelen, want het stofje is écht verrukkelijk.

De panterprint is al jaren hot en hoort onderhand bij elk setje. Ik ben er in ieder geval nog steeds niet op uitgekeken. Dit exemplaar is rood met pantervlekken en dat is direct een super kleurtje voor de winter! Elk setje wordt opgefrist door deze gekleurde vlekken. Vandaag combineren we het dus lekker sportief met zwart/grijs. Zo vallen die beentjes lekker op en het jurkje krijgt daardoor een nog nonchalantere look.

Facts

  • Maatvoering: de maten lopen van  92/98 tot en met 164/170
  • Het jurkje en de legging vallen op maat
  • Dit jurkje is er ook in een zebraprint variant, deze kun je hier zien
  • Houd je van kraagjes? Dat past ook perfect onder dit jurkje
  • Alle soorten en kleuren maillots zullen hierbij niet misstaan en wat dacht je van de streetstyle touch met een fake leather legging! Er zijn legio mogelijkheden om een eigen stijltje te creëren

Shoppen doe je hier bij Claesen’s

Barbara

stoere meiden

Stoere meiden

Stoere meiden

Stoere meiden

Stoere meiden

Stoere meiden

Stoere meiden


Stoere meiden

sponsored-post


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply