Barbara KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

Lijstje lanceerdata winter 2018! Pak je agenda erbij

15 juli 2018
Lanceerdata winter 2018

Pak je agenda erbij, want we hebben weer een heel handig lijstje met lanceerdata winter 2018. De een na de ander tof merk komt met haar nieuwe wintercollectie en dat willen we natuurlijk weten. Ook al zitten we in hartje zomer we kunnen er niet omheen en we kunnen dus ook inkopen gaan doen. Ga jij dat doen?

Op Instagram deed ik een confession. Oeps, ik ben toch niet de enige….? Wanneer een tof merk zijn wintercollectie deelt met ons, dan wil ik dit natuurlijk niet missen. Ook al zit ik op mijn vakantiestekkie, die laptop wordt op schoot getrokken en dan zit ik klaar hoor! ’s Ochtends vroeg; Check! Meisjes gaan gewoon even met papa naar het zwembad en ik kan rustig kijken en shoppen. Tja, het is je hobby of het is het niet.  Doe jij dat wel eens? Eerlijk zeggen! Laat het weten onder het Facebookbericht? Daarmee maak jij mijn gekte wat minder gek, ahum!

Oké, even het belangrijkste voor nu…

Wij kunnen je alvast een aantal hele toffe foto’s laten zien van de nieuwe collectie en daaronder het ultra gemakkelijke lijstje te noteren in je agenda. Alles voor je samengesteld samen met Adorablekidzz.

 

CarlijnQ (Little Kingdom)

Lanceerdata winter 2018

CarlijnQ Little Kingdom

Bang Bang CPH

Bang-bang-cph-w-adorablekidzz-16

Lanceerdata winter 2018

Mingo (Sauturne)

Lanceerdata winter 2018
Lanceerdata winter 2018
Lanceerdata winter 2018

maed for mini (eye of the tiger)

Lanceerdata winter 2018

Samengevat

  • Reeds gelanceerd: 09/07 NUNUNU (back to school collection)
  • 19/07 Soft Gallery (drop 1)
  • 20/07 CarlijnQ
  • 20/07 Bang Bang CPH
  • 25/07 tinycottons (drop 1)
  • 04/08 Mingo kids (goed nieuws AW18 gaat t/m 12 jaar!!)
  • 18/08 maed for mini
  • 24/08 Soft Gallery (drop 2)
  • 25/08 tinycottons (drop 2)

Shoppen

Adorablekidzz

Barbara 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply