Annemarie SPEELGOED

Zwemmen met een zeemeerminstaart

7 juli 2018
Zwemmen met een zeemeerminstaart

LINDE DE ZEEMEERMIN

In september wordt Linde al weer negen jaar, naar groep zes gaat ze na de vakantie. De tijd van verkleden ligt inmiddels ver achter ons. Speelgoed wordt niet meer aangeraakt. Knutselen en giechelen met vriendinnen, buiten spelen, sporten en natuurlijk slijm maken, dat is waar Linde zich mee bezig houdt. Ook op zwemmen is ze gek en als je kunt zwemmen met een  zeemeerminstaart is dat helemaal leuk. Toch weer verkleden, alhoewel met een zeemeerminstaart wordt je gewoon een zeemeermin. Je kunt er echt ontzettend hard mee zwemmen en door het water glijden. Super leuk dus dat Linde de zeemeerminstaart van zeemeerminnenstaarten.nl mocht uittesten.

Zeemeerminstaart

Linde kreeg haar eerste staart toen ze zes was en ze heeft hier heel veel plezier van gehad. Dat kun je ook wel zien aan de stof van de staart, deze is inmiddels behoorlijk gehavend. Daarom gingen we dit keer op zoek naar een andere zeemeerminstaart en deze vonden we bij zeemeerminnenstaarten.nl. De stof is dikker en steviger dan wij gewend waren en de vin is veel beter afgewerkt. Ik heb speciaal een productfoto gemaakt zodat je dit goed kunt bekijken. De vin is iets flexibel en afgewerkt met een zachte rand. Deze staart wordt geleverd met tipbeschermers, mijn tip, gebruik deze. Voor de foto’s moesten wij een paar keer van houding wisselen, best lastig als je benen gevangen zitten, en de puntjes van de staart zijn echt het meest kwetsbaar. Ik ga dan nu ook snel de tipbeschermers bevestigen. Andere voordelen aan deze staart vind ik dat je voeten veel beter vast zitten in deze vin. Linde krijgt ze overigens wel uit in het water als dit nodig is. Ook heel handig is dat je de vin makkelijk uit de staart kunt halen omdat deze open is aan de onderkant. En tot slot is het handig dat je deze zeemeerminstaart in verschillende maten kunt kopen. Linde vorige staart was one size fits all en deze bleef erg groot voor haar en hebben we daarom zelf maar ingenomen. Bij de staart van zeemeerminnenstaarten.nl is dit dus niet nodig, Linde is 8 en draagt maat 8+. Op de site kun je een handige maattabel vinden waarin je door middel van de beenlengte en taillemaat kunt zien welke maat voor jouw zeemeermin geschikt is.

Leuk cadeau

Linde heeft dus al twee jaar een zeemeerminstaart en deze wordt regelmatig gebruikt. Ze vindt het vooral fijn om er in chloorwater mee te zwemmen. Onze ervaring is dat zo’n staart dus echt een super leuk cadeau is voor waterratjes. Gevaarlijk is het zeker niet voor meiden die hun zwemdiploma’s op zak hebben. In veel plaatsen kun je ook zeemeerminzwemlessen volgen. Linde heeft deze gevolgd toen ze haar staart al een tijd had en had toen alle vaardigheden eigenlijk al onder de knie. Moet je dochter het zwemmen met de staart nog leren dan zijn zulke lessen het overwegen waard.

Zou jij jouw dochter blij maken met een zeemeerminstaart voor haar verjaardag, haar rapport of de vakantie?

Shoppen doe je bij zeemeerminnenstaarten.nl.

Annemarie_Thijs_Linde kun je ook volgen op Instagram.

Zwemmen met een zeemeerminstaartZwemmen met een zeemeerminstaartZwemmen met een zeemeerminstaartZwemmen met een zeemeerminstaartZwemmen met een zeemeerminstaartZwemmen met een zeemeerminstaart

#sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply