BOY Mandy

NOP voor boys!

18 januari 2018
NOP

Nieuws van Noppies

Noppies kennen we allemaal van de positiekleding en de schattige babykleertjes. Allebei mijn kinderen droegen dit merk met regelmaat, vooral mijn zoontje. De zachte sweatbroekjes waren altijd al comfortabel, gemaakt van zachte materialen en het zag er ook nog eens hip uit. Onlangs heeft Noppies naast kleding voor de kleintjes ook een nieuwe lijn uitgebracht. NOP, een herkenbare en onderscheidende collectie speciaal voor kinderen die al vroeg een eigen(wijze) smaak ontwikkelen.

Deze nieuwe collectie bestaat uit kleding voor zowel jongens als meiden. En alhoewel ik de girls collectie ook heel tof vind, trok met name de lijn voor de jongens mijn aandacht. Er wordt voor de boys veel gebruik gemaakt van geometrische prints, cijfers en letters. De collectie bestaat voornamelijk uit neutrale kleuren, waardoor alles makkelijk matched. Deze harempants is een echte musthave, evenals het oversized vest. Ook de sweatpants in diverse kleuren mèt verlaagd kruis vinden wij top.

Hieronder vind je een kleine impressie van de boys collectie. De NOP lijn is verkrijgbaar vanaf maat 104 tot en met maat 152 en je shopt het o.a. hier. Klik op de afbeelding voor meer shopinfo.

 

NOP

NOP

NOPNOPNOP

NOP

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply