Mandy SPEELGOED

Soggy Doggy

2 december 2017
Soggy Doggy

Last Minute Sint-tip!

Ohhh die Sint-stress! Degenen die mij kennen weten dat ik een slechte planner ben. En dat weet ik ook heel goed van mezelf. Toch maak ik elk jaar dezelfde fout; ik begin veel te laat aan mijn Sinterklaas inkopen. Toen mijn dochter Senna klein was ging ik nog echt de stad in en kocht de cadeautjes in de winkel. Van tevoren had ze met veel kundig knip en plakwerk een prachtig lijstje klaargemaakt. Genummerd en wel, op volgorde van belangrijkheid. Hartstikke makkelijk voor mij, ware het niet dat ik natuurlijk altijd op de laatste dag nog van de ene winkel naar de andere winkel crosste. Toen ik het gemak van het webshoppen had ontdekt, vooral via mijn favo shop Lobbes, dacht ik dat ik dat probleem niet meer zou hebben. Veel relaxter dus voor mij….. Nou mooi niet!

Senna wordt nu te groot voor speelgoed, maar mijn zoontje Julian heeft een lange wishlist en alles vindt hij even mooi. Van auto’s tot treinen, racebanen en zelfs een speelgoedkeuken staat op zijn ellenlange verlanglijst. Bovendien heeft hij hele lieve ooms en tantes die hem ook nog graag verwennen en mij vragen waar hij blij van wordt. Maar om op dat webshoppen terug te komen; de bestelling die weer eens vrij laat werd geplaatst door mij is niet op tijd geleverd. De geplande pakjesavond zal dus een dagje op moeten schuiven. Hopelijk een goede les voor mij voor volgend jaar.

Gelukkig hadden Sint & Piet al zo’n voorgevoel en besloten ze de Soggy Doggy alvast in Julian zijn schoentje te bezorgen. Hij vindt het geweldig en is er ontzettend blij mee! Hij nam het spel vandaag mee naar zijn kleine vriendje Luca want hij wilde het zo graag laten zien. En Luca vond de kleurtjes en het hondje ook zo mooi! Soggy Doggy  -winnaar van de verkiezing Speelgoed van het jaar 2017- is een spel voor kinderen vanaf 4 jaar en je speelt het met twee tot vier spelers. Het bordspel, waarbij elke speler om de beurt het hondje mag wassen is zo leuk om te doen met je kind. Als het hondje zich droog schudt ben je nat en begin je weer opnieuw.

Ben je een spelletjes-fan en misschien net zo’n late Sint-shopper als ik? Dan is de Soggy Doggy een echte aanrader voor je gezin. Je shopt dit spel o.a. hier.

Hebben jullie gezien dat Julian en zijn vriendje Luca twinnen in dezelfde set van Z8? Superschattig toch? De outfit shop je nu mét korting bij Kixx.

Soggy Doggy

Soggy Doggy


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply