BOY Hanneke KIDS FASHION

Sepp in een stoere set van Z8!

24 juli 2017
header1

NEON, NEON EN NOG EENS NEON, Z8 ZOMER ’18

De sale is in volle gang en mijn kids hebben echt genoeg kleding. Maar soms komt er weer iets in de sale voorbij wat dan toch je aandacht trekt. “Gewoon even kijken, verder niks” denk je dan. Dat was ook precies wat ik mij voornam toen ik zag dat Z8 in de sale ging. Maar natúúrlijk bleef het niet bij gewoon even kijken. Herkenbaar?

Ik ben gek op neon kleuren. Het staat mijn jongens zo stoer en ze zien er zo lekker bruin uit als ze het aan hebben. Mijn oog viel dan ook direct op dit gave shirt. De kleur knalt je gewoon tegemoet. Extra leuk vind ik de skateboardprint en de extra zwarte details, zoals het borstzakje en de schouderstukken. Sepp vond ‘m ook meteen heel gaaf en kwam zelf met het idee om dan ook zijn skateboard erbij te pakken voor de foto’s.

Er zijn in de zomercollectie van Z8 meerdere gave, bijpassende shorts maar ik vond deze ‘Ewout -Graphite’ het leukst. Ik vind de combi zwart/wit met het neon shirt echt heel tof. En niet alleen de print is leuk, het broekje zit door de zachte stof ook nog eens heel comfortabel. 

Om het geheel af te maken en ook te kunnen dragen op de iets frissere dagen, bestelde ik meteen het neon vest ‘Noan -Mellow yellow’ mee. Ook dit vest is van heerlijk zacht katoen. En al was het, bij het maken van de foto’s, nog heerlijk warm buiten, Sepp heeft het vest de hele dag niet meer uitgetrokken. Dat zegt genoeg, toch?

FACTS:

  • Sepp is 107 cm lang en draagt de hele set in maat 104/110. Het valt goed op maat. Bij twijfel zou ik voor de kleinste maat kiezen.
  • Alle items uit de zomercollectie van Z8 zijn perfect met elkaar te combineren.

SHOPPEN:

De hele set is nu in de sale verkrijgbaar via de officiele site van Z8.

Het shirt shop je hier

Het short shop je hier en hier

het vest shop je hier

VOLGEN:

Wil je meer blog van Hanneke lezen? Kijk dan hier.

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram: @Hanneke

Z8Z8Z8Z8Z8Z8Z8Z8

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply