Barbara MAMA-INSPIRATIE REVIEWS

Barbara’s Choice zomer 2017 is twinning

21 mei 2017
Barbara's Choice zomer 2017

Alle drie de zusjes en hun mama, Barbara, laten je in dit blog een goed beeld zien van de collectie van Barbara’s Choice zomer 2017. Dit Scandinavische merk uit Copenhagen is 3 maanden geleden van start gegaan in Nederland met haar kidscollectie. Afgelopen donderdag zag je Barbara in een geweldige stoere camouflage jas van Barbara’s Choice. Dit blog lees je hier. Nu gaan we twinnen op een klassieke manier met ingetogen kleuren en mooie stoffen.

De collectie van Barbara’s Choice is heel basis. Ideaal te gebruiken als mix-and-match items, maar natuurlijk ook perfect om onderling te combineren. De stoffen zijn kwalitatief hoogwaardig. Dat zie je en dat voel je. De zachte tinten zijn draagbaar voor iedereen. Het leuke is dat het er heel girly uitziet én hieraan kun je absoluut ook een stoere twist geven.

Voor nu laten we de collectie op zichzelf zien, zodat je ziet wat er allemaal is. Ik heb zeker al mix-and-match ideetjes in m’n hoofd. Ik ben benieuwd of jij dat ook hebt na het zien van deze foto’s.

Zonne in het Lillian stribet bloesje en Bibi rok

Dit is natuurlijk een klassieker. Het bloesje en rokje hebben een fijne blauw-witte streep en zijn gemaakt van zomers katoen met linnen. De rok heeft een onderrok, waardoor het mooi klokkend valt en prachtig blijft zitten. De blouse heeft 5 knoopjes en loopt tot de helft van het voorpand.

Stoere mix

  • Draag het bloesje op een witte broek of denim jeans en op het rokje vind ik een pantertopje absoluut geweldig

Nova in het Abella jurkje

Dit is een favoriet van mij. De stof is ook van zomers katoen en de antracietkleurige tailleband heeft een prachtige glans over zich. De rok heeft twee lagen, waardoor dit ook weer zo mooi valt. Je kunt écht zien dat het van mooie kwaliteit is! Zo gemakkelijk is dit jurkje; gympjes eronder en je dametje maakt direct de blits.

Stoere mix

  • Draag met de wat frissere dagen een fake-leather legging hieronder. Hiermee wordt de tailleband extra geaccentueerd

Bobbie & Barbara in het Etoile Grey tuniek

Deze print sprong er voor mij direct uit en is in het écht ook prachtig. De half ronde onderkant maakt het sportief. Nu dragen Bobbie en ik het met een legging, maar natuurlijk gaan we straks gewoon voor blote benen en sandaaltjes. Het leuke van dit item is natuurlijk ook dat je kunt twinnen. Hoe tof is dat!

Zonne & Barbara in het Etoile Blue Horizon tuniek

Deze kleur is echt mooi en fris. Ook hiermee kun je twinnen to-the-max. Wanneer je ’s ochtends niet weet wat je aan moet trekken, dan is deze zo gekozen en afgestyled met gympen, sieraden en een mooie tas. Wellicht heb je nog een bomber in de kast hangen en draag je deze eroverheen. Voor Zonne is het een heerlijk zittend tuniekje en ook hier kun je natuurlijk afwisselen met printleggings en schoeisel.

Facts

  • Alle kledingstukken vallen ruimer. Ik zou een maat kleiner adviseren
  • Prijs-kwaliteit is bij dit merk echt top! Je kunt zien dat aan elk kledingstuk aandacht is besteed. De prijzen zijn mid-range, terwijl ik écht iets anders had verwacht.

Verdere informatie Barbara’s Choice

Shoppen

  • Doe je hier bij Hip & Stip of natuurlijk in de stenen winkel. Dit geldt ook voor de stenen winkels hieronder
  • Copine, De Bilt
  • Label 38, Bemmel

Barbara

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017

Barbara's Choice zomer 2017sponsored-post

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply