Angelique

Editorial: update (kids)fashion in Dubai

16 mei 2017
(Kids)Fashionupdate

WHAT HAPPENED?

Niks…. echt helemaal niks. Ik heb echt serieus helemaal geen kinderkleding gekocht dit seizoen. De eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat ik van een aantal merken wel wat dingetjes heb gehad, maar zelf heb ik niks, nadda, noppes gekocht dit seizoen. Klinkt gek he? Als oprichtster van Shopaholiek zou ik toch bovenaan de ladder moeten staan met het kopen van leuke jurkjes, maxi-dresses, glittershirts, short, rokjes en ach… noem het ook allemaal maar op. Maar nee. Niks van dat alles. Ik heb van alle onze bloggers echt het minst gekocht.

Het is in Dubai zo warm dat het eigenlijk niet uitmaakt wat je draagt: het is gewoon niet zo belangrijk. Nou ja.. wel een beetje natuurlijk, maar de spullen die ik had passen nog prima en op school dragen ze een uniform dus we hebben gewoon niet zoveel nodig. En nog een bijkomend voordeel: de was is door die hitte binnen 10 minuten ook al weer droog :).

In onze Shopaholiek groepsapp zie ik van alles voorbij komen, want geloof me als ik zeg dat al onze bloggers echt precies weten wat er te koop is en ze er als de kippen bij zijn zodra de meest gewilde items online gaan. Als echt fashionata’s pikken ze er dan ook zonder moeite de leukste items uit om vervolgens alle volgers te verblijden met prachtige blogs. En zeg eerlijk: die blogs worden alleen maar mooier, mooier en mooier.  Tijd voor mij dus om een stapje terug te doen. Achter de schermen blijf ik volop aan het werk en schrijf ik echt van tijd tot tijd nog wel een blog, maar de “hypes” krijg ik hier gewoon niet zo mee. Het tijdsverschil, de hitte, de afstand en de uniformen maken KidsFashion hier gewoon wat minder belangrijk. Wat ook wel weer een verademing is kan ik je zeggen. Het aankomende winterseizoen zal helemaal aan mijn neus voorbij gaan, want met temperaturen in de winter in Dubai van rond de 25/30 dragen moet ik niet aan truien en laarzen denken. Hoewel: ik ben wel van plan volgend jaar regelmatig terug te vliegen naar Nederland, dus misschien moet ik mijn vorige zin even iets subtieler omschrijven. Waarschijnlijk komt er toch wel iets in mijn kast terecht! Want ja… ik kan moeilijk met de kids in een korte broek in december naar Nederland gaan toch?!

Wat we hier overigens wel dragen zijn slippers. Echt niet normaal hoeveel paar ik trouwens al kwijt ben geraakt van de kinderen. Want die lopen toch het liefst op blote voeten om dan vervolgens hun slippers weer ergens te laten liggen. Maar waar ook alweer?….

Slippers hebben we dus wel gekocht. Zelf koop ik nog steeds mijn slippers, niet die van plastic maar van die leuke met steentjes of mooi leer vaak van Lazamani Gewoon in Nederland en die laat ik dan door iemand die bij mij op visite komt meenemen. Laatst heb ik deze blingblingers gekocht, die passen echt helemaal bij Dubai. Ik vond deze op de site van Sooco, en toen ik aan het rondstruinen was heb ik ook een paar Clic-schoenen voor Eva gekocht. Dat is nou eenmaal een bekend merk voor mij en ik weet dat die haar goed zitten. Nu nog hopen dat ze deze niet kwijt raakt…..

Mijn jurk is overigens van Ottodame (2016) via Zisa Basic Luxury.

Liefs uit Dubai, Angelique

P.S. Misschien kom ik nog wel terug op het feit dat ik niks gekocht heb en had ik misschien moeten zeggen NOG niks gekocht. Eind juni ben ik weer in Nederland en kan ik uiteraard nog volop shoppen uit de zomercollectie, want hier in Dubai kan ik de Nederlandse zomerkleding het hele jaar aan! En met een beetje geluk shop ik alles nog lekker in de sale ook 🙂

Instagram: MyDutchDubai

sooco3 sooco2


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply