Anouk GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Benthe in Ninni Vi zomer 2017

17 februari 2017
ninnismeak17

SNEAK PREVIEW NINNI VI SPRING/SUMMER ’17

Het gaat al hard richting eind februari en dat betekent voor ons Shopaholieks maar één ding: de nieuwe collectie van Ninni Vi gaat online! Elk seizoen weer krijgt dit merk het voor elkaar om de harten van de fans sneller te laten kloppen. En ook dit seizoen zijn ze daar weer helemaal in geslaagd en kunnen we ons hart ophalen aan een uitgebreide collectie prachtige outfits.

Al seizoenen lang zijn Benthe en ik groot fan van Ninni Vi. Het sportieve hippe stijltje past Benthe als een tweede huid. Jurkjes, rokjes, shortjes, jumpsuits, het is allemaal even geweldig. Normaal gesproken bestellen wij de zomercollectie vanaf de skipiste, maar omdat de vakantie nu anders valt, kunnen wij ‘rustig’ vanuit huis bestellen op 23 februari. Kopje koffie erbij en als een malle je mandje volgooien, want ja, vaak is dat toch wel hoe het gaat.

Voordat de gekte echt helemaal losbarst, mogen wij jullie nu alvast deze toffe sneak review laten zien. De outfit die Benthe draagt bestaat uit een shirtje, rokje en kousen in een frisse roze/grijs/gele kleurencombi. Het shirtje is wat mij betreft echt dé eyecatcher. De tekst ‘Let’s do this’ in zomers geel matcht bij het gele tunnelkoord van het rokje en natuurlijk bij de kenmerkende kniekousen. Ton-sur-ton, ik hou er van!
Het zwierrokje zagen we afgelopen seizoen al en is nu gelukkig terug in een zomerse variant. Echt girly, maar toch Ninni Vi-sporty tegelijk. Het dubbellaags tricot waarvan de bovenste laag allover geperforeerd is zorgen voor optimaal draagcomfort.

Facts:

 • Ook deze collectie is weer prachtig! Dat wordt nog moeilijk kiezen…
 • Benthe draagt de hele set in maat 110/116. Zij is zo’n 115 cm. Ninni Vi mag mooi aansluitend vallen.
 • Lengte shirtje 43 cm (middenachter gemeten). Oksel – oksel 29 cm.
 • Taillebreedte rokje 25 cm, lengte (middenachter incl. tailleband) 26 cm.
 • Ninni Vi is te koop vanaf donderdag 23 februari 09.00 uur.
 • Verkrijgbaar van maat 98 t/m 164.
 • Dit seizoen komt er een zusje bij!: Little Ninni Vi. Nu kunnen ook de kleinste dametjes genieten van dit te gekke stijltje.

Fashionideetjes:

 • De sneakers of laarsjes van Ninni Vi matchen er geweldig bij.
 • Als je de set nu al wilt dragen, is een spijkerjasje een prima idee.
 • Een knoophaarband in het haar staat lekker eigenwijs.
 • Of wat dacht je van een donutknop bovenop, Denise laat je hier zien hoe dat moet.
 • Voor nu een legging en straks met blote beentjes een mooie undy eronder.

Shoppen:
Ninni Vi koop je vanaf donderdag 23 februari in je favoriete stenen winkel en online hier,  hier en hier.

Hou Shopaholiek de komende tijd in de gaten, want er is nog veel meer Ninni-moois wat we gaan laten zien! Wat dacht je van een GIVE-AWAY, nog meer Ninni Vi én Mortenz sneaks en misschien wel een sneakpeek van het kleine zusje van Ninni Vi: Little Ninni Vi.

Stay tuned!

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi

ninni vi


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply SNEAK! Birthday boy Thije in MortenZ SS17 | Shopaholiek 20 februari 2017 at 06:46

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply