Barbara MUSTHAVE

Mini Rodini: Luipaard voor mini-me & me!

9 februari 2017
MINI RODINI LUIPAARD

LUIPAARD VAN MINI RODINI

Waarom houd ik zo van luipaardprintjes? Houd jij ervan? Er zijn vast echte liefhebbers, maar ook felle tegenstanders. Ik ben wel laat op gang gekomen wat luipaardliefde betreft dat moet ik eerlijk bekennen. Ik ben ook een laatbloeier;) Bobbie en ik zijn natuurlijk blond en dan ben ik altijd zo bang dat het trashy staat, maar die gedachten en dat gevoel ebt weg. Is dat gevoel er eigenlijk nog wel?

Zonne, mijn Bambi, waarbij alles staat, begon mijn liefde te groeien. Nu vind ik het gewoonweg stoer, hip en heel fashionable. De meiden waren er al snel over eens dat het hartstikke leuk is en ik ben nu niet meer te houden. Als ik een webshop scan dan worden mijn ogen altijd getrokken naar die te kekke schoentjes met luipaardprint, of dat tijgershirtje wat ik dan echt niet meer kan weerstaan. Zelfs in mijn kledingkast zijn steeds meer luipaardprintjes te vinden.

Zo gezegd, spotte ik dus dit! Totale luipaard, totale liefde! Mijn probleem is dan alleen wie van de dames gaat dit krijgen. Nu is Bobbie bijna jarig, dus dit legginkje was onvermijdelijk voor haar dag en Nova is mijn levende urbandoll, dus die moest en zou ook een hemdje krijgen. Zo gezegd, worden de blondines toch in luipaard gehezen. Als ze het dan straks aan hebben, trek ik dit luipaardbombertje aan, want twinning with mommy is winning!

Facts

  • Mini Rodini is een geweldig merk als je van prints houdt en ook  als je een pionier wilt zijn in fashionland
  • De luipaard print is camel/bruin en prachtig diep van kleur
  • Het valt op maat tot ruim op maat.

 

Fashionideetjes

  • Mini Rodini heeft een geweldig kaftanjurkje met hetzelfde kleurenpalet en prachtig bloemendessin. Dit kan er zeker op gedragen worden.
  • Dit hemdje en legginkje hebben het voordeel dat ze echt als mix & match item ingezet kunnen worden, dus je hoeft geen complete outfit te kopen, want dit past echt wel met iets uit de kast van je zoon/dochter.

Shoppen

  • Kids Department heeft veel Mini Rodini, maar deze luipaard was al uitverkocht. Je kunt er wel veel andere mooie items shoppen
  • Orangemayonnaise en bijvoorbeeld hier zijn de items nog op voorraad

 

Barbara

MINI RODINI LUIPAARD

MINI RODINI LUIPAARD

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply