Barbara GIRL GIVE-AWAY

WINNEN: MIM-PI GIVE-AWAY WEEK

9 februari 2017
MIMPI GIVE-AWAY

MIM-PI JURKJE WINNEN?

Vandaag hebben we weer Mim-Pi pret, want een volgende GIVE-AWAY staat op je te wachten in deze MIM-PI GIVE-AWAY WEEK! Heb je twee voorgaande winacties gemist? Klik dan hier en hier, want we hebben er écht al twee gehad. Vandaag ligt er een derde snoepje uit de snoepkast, wat Mim-Pi heet, klaar voor jou.

Dit jurkje uit de lijn White Candy Floss is een waar plaatje. Het is sereen, heeft een prachtig elfje op het voorpand en natuurlijk die details zijn het einde. Tule is als vanzelfsprekend altijd goed voor onze prinsesjes, dus doe je nogmaals mee? Maak kans op dit geweldige jurkje!

Hoe doe je mee?

  • Like de Facebookpagina van Mim-Pi
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek
  • Like en deel het bericht openbaar
  • Laat een reactie achter waarom jij graag dit jurkje wilt winnen voor je dochter en in welke maat en tag gerust opnieuw een aantal vriendinnen, waarvan jij denkt dat ze ook zo’n lief jurkje voor hun dochter willen winnen.

Je kunt meedoen door te reageren op het Facebookbericht van Shopaholiek wat vanochtend om 7.00 uur online staat op onze pagina, en dan heb je de tijd tot en met vrijdag 10 februari 18:00 uur. Vrijdagavond 10 februari maken wij de winnaar bekend op de pagina van Shopaholiek Kids Fashion Blog.

Toch alvast die andere leuke setjes in huis halen? Shop dan bij Mim-Pi.nl

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Mim-Pi.

Meer blogs van Barbara lezen? Klik dan hier.

MIM-PI GIVE-AWAY

MIM-PI GIVE-AWAY

MIM-PI GIVE-AWAY

 

sponsored-post


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply