HAIR TIPS

BaByliss Curl Secret

3 februari 2017
Untitled design (1)

SNEL EN MAKKELIJK KRULLEN IN JE HAAR

Met de BaByliss Curl Secret heb je binnen no time een mooie slag in je eigen haar of dat van je dochter. De toevoeging “secret” aan de naam van deze krultang vind ik wel passend. Geboren met super steil haar droom ik al heel mijn leven van krullen. Ik heb dan ook al diverse methodes en krultangen geprobeerd. Het één was niets, het ander wel, maar alle methoden hadden één ding gemeen; het was lastig zelf te doen en kostte veel tijd. Tot ik deze krultang ontdekte, snel en makkelijk, een goed bewaard geheim (voor mij).

Toen Mandy bij ons begon met bloggen vielen de mooie haren van haar dochter Senna mij gelijk op. Lang, glanzend en met een mooie natuurlijke slag. Af en toe leek het wat steiler, waardoor ik mij af ging vragen of de krul in Senna’s haar wel van nature was. Toen ik Mandy er naar vroeg, vertelde ze dat ze de krullen maakt met de Babyliss Curl Secret. Een krultang die je vlakbij je hoofd om een plukje haar zet. Deze pluk wordt vervolgens van zelf naar binnen gedraaid en nadat je een piepje hoort is de pluk klaar en in de krul.

Na al mijn mislukte krulpogingen twijfelde ik wel, maar ik ging overstag en bestelde de BaByliss Curl Secret. Toen hij binnen kwam (jaaaa, ik had weer online geshopt) wilde ik hem gelijk uitproberen. Het is even goed kijken hoe je hem instelt en je moet opletten welke zijde van de krultang je naar je hoofd richt. Dit staat goed duidelijk aangegeven en na de eerste keer kan een kind de was doen. Oké, ik ging aan de slag dus, na tien minuten had ik heel mijn haar bewerkt. Er zit dan nog niet super veel slag in je haar, maar als je even op je kop hangt en het uitschud heb je echt een prachtige bos krulhaar. Doordat je niet zelf hoeft te draaien, lukt het makkelijk om het bij je zelf te doen en tien minuutjes is niets toch. Je gebruikt de tang op droog haar, als ik klaar ben verstevig ik het met haarlak. Bij mijn steile haar blijft het heel de dag zitten.

Linde vond het nooit zo fijn als ik krullen bij haar wilde maken, dat duurde haar te lang en soms trok ik te hard of bleef de krultang in haar haren hangen. Voor de BaByliss Curl Secret gaat ze graag even zitten. Het is zo klaar en zij houdt meer van deze slag, dan van die echte krullen. De haren glijden ook heel makkelijk het apparaat binnen waardoor het helemaal geen pijn doet. Mijn eigen haar is in laagjes en dan is het kruleffect groter dan bij Lindes haar dat op één lengte is. Maar ook bij haar geeft het een mooi resultaat vind ik. Dat viel ook onze blogger Anouk op. Zij vroeg mij weer naar Lindes krullen en gebruikt de BaBayLiss Curl Secret inmiddels ook met veel plezier.

Shop de Babyliss Curl Secret hier

Lees meer blogs van Annemarie

Volg Annemarie op Instagram

BaByliss Curl Secret BaByliss Curl Secret BaByliss Curl Secret

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply