BUDGET Mandy

Budgettip Zara

7 januari 2017
in-de-stijl-van-prettu-little-liars

Budget: Look like Aria

De moeders van de tienermeiden kennen deze serie vast wel: Pretty Little Liars. Sinds een paar maanden hebben wij Netflix en is mijn dochter fan van deze serie. Niet zo gek, want de serie gaat over tienermeiden en speelt zich vaak af op een highschool. Ik vind de serie ook leuk, en als ik de kans krijg dan kijk ik graag met haar mee. Senna’s favoriete personage uit deze serie heet Aria. Dit meisje is een waar stijlicoon, elke keer verschijnt ze in de mooiste creaties. Haar stijl is een te gekke mix van boho, urban en college. Ze is de tienervariant van Sarah Jessica Parker uit Sex and the City.

Vandaar dat mijn budgettip vandaag gaat over haar stijl. We spotten bijna exact dezelfde jeans bij Zara. Een zwarte skinny jeans met witte verfspatten en scheuren bij de knieën. Ik vind de jeans van de Zara ideaal; ze hebben een hele goede pasvorm voor mijn smalle meisje. Hierop combineert ze een gestreepte longsleeve. De top is eenvoudig, maar met een streepje vind ik het al snel goed. Een gestreepte top is ook leuk te combineren met een andere print. De top shop je nu in de sale helemaal voor een leuk budgetprijsje bij de Zara.

Shoppen:

Longsleeve

Skinny jeans


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply