Geen categorie

Top 10, overige blogs

23 december 2016
ootd

DE POPULAIRSTE BLOGS VAN

2016

We lieten jullie al onze top tien boys reviews zien. En van de meiden hebben we zelfs een top 15 gemaakt. Maar we schrijven natuurlijk ook nog andere blogs en ook blogs die eens over iets anders gaan dan kindermode. De allerpopulairste van dit jaar hebben we op een rij gezet

1. Papa blogt

Oeps, slik, helemaal bovenaan staat geen blog van ons dames, maar van onze papa blogger. Zijn kijk op moeders en hun fascinatie voor kindermode is dan ook hilarisch en zeer herkenbaar. We gunnen hem deze eerste plek dan ook van harte en vragen (smeken) onze papa, please klim weer eens in de pen.

Shoppen op marktplaats

De kinderkledinglogica van vrouwen

2. Primeur

O la la, Br@nd en Lola Meis gingen dit seizoen een samenwerking aan. De sporty stijl en stoffen van Br@nd kwamen samen met de kenmerkende tijgerprint van Lola Meis. En dit was een groot succes.

Br@nd en Lola Meis

3. Budget tip

Budget tips doen het altijd supergoed. En onze volgers hebben vaak de beste tips. Ik heb er zo maar één uitgepikt hoor. Ze zijn allemaal super goed bekeken. Heb jij een leuke tip, dan mag je ons altijd mailen; info@shopaholiek.nl.

Zeeman bontjasje

4. Creatief met Dutch Dream Denim en Ninni Vi

Soms koop je iets, maar past het niet goed. Of je kind maakt er verschrikkelijke vlekken op (in dit geval met bellenblaas). Deze moeders loste dit heel creatief op. Ook dit soort ideeën mag je altijd naar ons mailen. Onder punt 3 vind je ons mailadres.

Maak twee items van het Dutch Dream Denim pak

Bellenblaas vlekken op een Ninni Vi jurkje

5. Minimalistische garderobe

Misschien een raar onderwerp voor ons Shopaholieks, maar we hebben dit jaar ook aandacht besteed aan een minimalistische garderobe. Wat heb je nou echt nodig aan kleding voor je kind? Twee volgers gingen de uitdaging aan en deelden hun ervaringen.

Minimalistische wintergarderobe voor je kind

Minimalistische garderobe Rita

Minimalistische garderobe Sharon

6. Meisjesmoeder versus jongensmoeder

Wist je dat we wel met tien bloggers zijn bij Shopaholiek? En allemaal hebben we natuurlijk kinderen, gezinnen met één kind, gezinnen met jongens en meiden. Maar Barbara en Katja hebben beide drie kinderen van hetzelfde geslacht. De één alleen meiden, de andere drie boys. Zij waren dus de aangewezen persoon om typische jongens- en meidendingen met ons te delen. Allemaal heel herkenbaar toch?

25 typische meisjesdingen

25 typisch jongensdingen

7. Haartutorial van Denise

Voor elke zaterdagavond maakt onze blogger Denise met haar dochter Seina een haartutorial met een geweldig filmpje. Kleine Seina doet dit zo goed. Deze blogs zijn ontzettend populair en ik kom haar kapsels overal op social media tegen. De aller populairste was de donutknot, de naam alleen al is zo leuk.

Donutknot

8. Shape wear

Tja, dat dit blog in de top tien staat snap ik wel. Een beetje shape wear kun je wel gebruiken nadat je kinderen hebt gekregen toch. Ons opperhoofd Angelique schreef er een blog over.

Shape wear draag jij het?

9. Traktatie voor de juf

Aan het einde van het schooljaar is het altijd leuk om de juf of meester een cadeautje te geven. Ze hebben toch maar weer een jaar gespendeerd aan jouw kostbaarste bezit. Barbara bedacht samen met de klas van haar dochter Zonne een heel mooi presentje.

Juffencadeau

10. Populaire kindernamen

Elk jaar wordt het weer bekendgemaakt, wat zijn de populairste kindernamen. Onze Thijs komt vaak in deze lijstjes voor, Linde niet. In dagelijks leven kennen wij echter meer Lindes, dan Thijsen. Anouk schreef een blog over de populairste kindernamen. Staat de naam van jouw kind er tussen?

Populaire kindernamen

Lees ook:

De top 10 jongensreviews

De top 15 meidenreviews

Onze spotlightshops

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply