Barbara

Editors Pick: de december favorieten van Barbara

8 december 2016
Editors Pick december Barbara

Deze Editors Pick van vandaag staat echt in het teken van Kerst en ik vind de onderstaande tegenstellingen zo raken, namelijk:

licht en donker

stoer en tuttig

uitbundig en ingetogen

gekleed en sportief

tijdloos en hip

 

Dit jurkje van NONO vind ik echt te gek! Voor mezelf zou ik dit exemplaar ook wel willen hebben.  Het heeft zo’n mooi geschulpt randje, volant, en daar ben ik dol op! Het geeft het jurkje een chique uitstraling en daar houd ik van en zeker in deze periode!

Het Garcia Jeans jasje is ook iets voor je dochter en voor jezelf. Ik creëer geloof ik een mini-me;) Dit jasje moet er gewoon bij! Zo wordt het tuttige per direct niet meer tuttig en je outfit krijgt een ruig randje! Het jasje heeft een speciale coating en een schuine ritssluiting, á la motorjack!

De gouden glitter Ewers panty is natuurlijk voor elke Kerst geweldig! Goud heeft een luxe uitstraling en staat lekker licht bij het donkere zwart.

De ballerina’s van L’Histoire de Celeste zijn echt een must voor de fashionable moms. Die wings meiden, heb je dat goed bekeken? Ze zijn toch trendsetting!

Zebra Trends tassen hebben, sinds ik kindjes heb, echt mijn hart gestolen. Ze zijn elk seizoen hip en niet onbelangrijk ze zijn heel degelijk en ijzersterk. De Zebra Golden DIVA rugzak mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze Kerst Pick!

LE BIG is altijd enorm sterk in haar accessoires. Deze diadeem met veer staat heel weelderig en geeft het een zachte touch.

De LE BIG ketting en armband mogen dan ook niet ontbreken aan deze outfit, want met deze toevoeging is het feestelijk en helemaal af.

Shoppen:

Jurk

Jackje

De Ewers panty shop je bij BeHipster.nl

L’Histoire de Celeste heeft de mooie gouden glitter ballerina’s in haar assortiment

Golden DIVA rugzak shop je bij Zebratrends.nl en de LEBIG Diadeem en de ketting en armband shop je ook bij BeHipster.nl

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply