Geen categorie

Converse schoenen: de sneaker voor iedereen

8 november 2016
untitled-design-6

HOEVEEL PAAR CONVERSE SCHOENEN HEB JIJ?

Er gaat geen zomer voorbij zonder dat ik een paar Converse sneakers in huis haal. Voor de kids, mijn man of voor mezelf, we hebben ze allemaal en in alle kleuren. Inmiddels heb ik voor mezelf al heel veel paar in de kast staan, want mijn voeten groeien natuurlijk niet meer en op de één of andere manier belandt er ieder jaar gewoon wéér een paar van die classics in de kast. Voor Kris haal ik vaak ook een paar en als die te klein zijn – en niet kapot – dan gaan die weer door naar Eva, want de kleuren zijn vaak unisex. Met mij heeft Converse miljoenen fans over heel de wereld. Wie heeft ze namelijk niet? De canvas sneakers in alle kleuren van de regenboog en alle mogelijke prints zijn al voorbij gekomen. Verkrijgbaar vanaf babymaatje tot maat schuit. De classic modellen zijn er in een hoog model en in het lage model. Het wisselt bij mij wel een beetje of ik de hoge of het lage model leuk vind. Maar weggooien doe ik ze nooit, want ze blijven altijd leuk.

Ze staan gewoon overal leuk bij. Ook bij kids vind ik ze altijd tof. Onder een jurkje, jeans of korte broek: het kan allemaal.

schermafdruk-2016-11-03-22-44-21De afgelopen twee jaar heb ik voor Kris ook Converse wintersneakers gekocht. Vorig jaar had ik de donkergrijze sneakers met bordeaux logo en dit jaar heb ik gekozen voor de zwart met grijze variant :Converse Pro Blaze Strap Hi Black. De veters van deze Converse  sneakers zijn elastisch, hierdoor hoef je ze dus niet te strikken. Ze zijn eenvoudig te sluiten met een klittenband. Ideaal voor Kris want dit is niet zo gek op veters strikken en zo trekt hij de sneakers snel aan en uit.

 

Je shopt o.a. deze Converse sneakers bij Schuurman Schoenen en ze kosten € 49,95. Een mooi prijsje voor een paar sneakers want Kris verslijt aardig wat schoenen.

 

converse schoenen

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply