Geen categorie

Editor’s Pick: De oktober-favorieten van Barbara

12 oktober 2016
Editors Pick Barbara

Deze winter heb ik door Br@nd de kleur paars weer ontdekt en wat houd ik van deze tint! Het is niet dat zoete roze en niet dat stoere blauw. Nee, het is meer dat deze mysterieuze binnenste kleur van de regenboog zo intrigerend is! Zodoende moest het paarse Br@ndforgirls rokje in mijn Editor’s Pick. De knipoog longsleeve van IKKS kan natuurlijk overal op gedragen worden, dus ook hierop en zo is er een directe link naar de gave ZEBRA tas;)

Het harige gilet van NONO en de HIP boots vind ik ook een super combi. Zo wordt het setje stoer, warm en comfy! De donkerblauwe sjaal van IKKS en de gestreepte maillot met ster van Ewers zijn ook een match! Stars and Stripes vervelen nooit en een sjaaltje omdoen (met dots deze keer) staat op z’n tijd gewoon harstikke eigenzinnig, zoals een echte fashionista!

Verkoopinformatielongsleeve, rokje, maillot, harig gilet, sjaal, boots, schooltas


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply