MUSTHAVE

Musthave: GLAM legging

16 augustus 2016
MUSTHAVE

Heb jij hem al?

Vorig jaar zagen we ze al maar dit jaar kun je er echt niet meer omheen… de ‘GLAM’ legging, ook wel shiny , imitatieleder of lederlook legging genaamd. De ‘GLAM’ legging geeft elke jurk of tuniek een extra stoer tintje en maakt de outfit helemaal af. Ze zijn elastisch en comfortabel in het dragen. Onze dochter van 5 jaar voelt zich er helemaal hip in! Tja… alles wat blinkt..

Merken als Like Flo, Indian Blue Jeans en Retour Jeans hebben dit najaar een ‘GLAM’ legging in hun assortiment. Name It heeft naast een zwarte rubberlook variant zelfs een shiny koperkleurige legging in het assortiment en deze is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.

Wat is jouw favoriet? Of heb je zelf een andere GLAM variant gespot? Plaats gerust een (combinatie)foto in de reactie op dit blog! Dat vinden we leuk en daarmee inspireer je anderen… We zijn benieuwd!

Hoofdfoto: Retour Jeans

Je shopt onderstaande modellen o.a. hier:

 

links: Like Flo, rechts: Indian Blue Jeans

 

links: Retour, midden: Name-it, rechts: Name-it


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply