BOY GIRL NIEUWE COLLECTIE

FILMPJE: Making of Indian Blue Jeans Welcome to Guts Town: Winter 16/17

14 juli 2016
HR IND16019-01 brochure Guts town v32

INDIAN BLUE JEANS WELCOME TO GUTS TOWN

Een van onze favoriete merkjes, Indian Blue Jeans, heeft een tof filmpje gemaakt waarin ze ons meenemen naar: Guts Town. Het geeft ons een kijkje behind the scenes van de fotoshoot voor de herfst- en wintercollectie 2016/2017. Daar hebben we jullie al iets van laten zien,  kijk hier als je dat even na wilt lezen.

Op dit filmpje zie je alle gave kleding nog eens voorbij komen met op de achtergrond een super stoer muziekje!

Have fun watching!

https://www.youtube.com/watch?v=G6VRLCXtO2s#action=share


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply