GIRL

Eva in de fashionboot van Bergstein met Little Marc Jacobs

4 juni 2016
TheFASHIONBOOTvan BERGSTEIN (1)

DE FASHIONCOMBI VAN VANDAAG

Tja…. als je deze regenlaars de FashionBoot noemt dan mixen we hem ook met echt high fashion. Een setje vol glitter en glamour van Little Marc Jacobs in dit geval. Als we het doen, doen we het ook gelijk goed. OK?! … zoals op Eva’s shirt staat 🙂

Het allernieuwste modelletje van Bergstein is hét fashionmodelletje onder de kaplaarsjes. We zien steeds vaker dat de regenlaarsjes als fashionitem gezien worden. Je houdt er van of je vindt het helemaal  niks. Ik vind het tot een bepaalde leeftijd lekker eigenwijs staan. Maar…. zelfs als volwassene kom je er mee weg tegenwoordig. De laarsjes zijn namelijk ook erg hot op festivals. En handig natuurlijk, zeker op van die drassige weilanden.

De fashionboot van Bergstein is iets anders dan de andere modelletjes. Zo is deze laars er in uni kleuren, coral, lemon, grey en black. Deze hebben geen contrasterende band of witte zool en zijn dus helemaal één kleur. Voor Kris heb ik trouwens de zwarte gekozen, een keer geen kleurtjes maar trendy zwart.

Het setje van Eva is er weer eentje waar ik jaloers op ben. Ik hou wel van een beetje glitter op zijn tijd. Lekker girly en toch een tikkie stoer door het (donker)blauw. Ik kon niet zo snel verkooppunten in Nederland vinden, maar het shirt vind je hier, het rokje kan ik helaas nergens vinden, ben bang dat het uitverkocht is.

De nieuwe fashionboots van Bergstein shop je hier.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply