BUDGET GIRL

Instagram budget tip

23 mei 2016
INSTA BUDGET TIP

BLACK AND WHITE BOHO TOP

Toen ik deze top zag, was ik er gelijk weg van. Wat een leuk model, in een gave kleurstelling  en met een echte boho feel. Stoer en toch meisjesachtig. En als klap op de vuurpijl is deze top ook nog leuk geprijsd. Je shopt hem hier.

Alle bloggers van Shopaholiek zijn te volgen op Instagram, elk met een eigen pagina, die weer samenkomen op onze hoofdpagina. Deze tip komt van de Instagram pagina van Annemarie.

volg insta Annemarie

volg insta Shopaholiek

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply