GIRL

KONINGSDAG 2016 in stijl

26 april 2016
Fijne Koningsdag

KONINGSBLAUW IS DE KLEUR VOOR KONINGSDAG

Het ShopaholiekTeam geniet vandaag van een vrije dag! Maar natuurlijk wensen wij jullie in stijl veel plezier vandaag en trakteren wij jullie op een echt KoningsLook. Gaan jullie nog iets leuks doen? Een rommelmarkt, of gewoon een leuk uitje met de familie? Dan hoop ik dat het weer een beetje meezit, maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat de regen de boel aardig gaat verstieren.

Eva is er in ieder geval helemaal klaar voor!  Toen ik dit jurkje een tijdje geleden zag had ik gelijk een te gekke combi in mijn hoofd voor Koningsdag. Deze koningsblauwe jurk van WaaaW is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. De kleur is echt Koningsblauw en zeker met deze applicatie: alsof deze voor Koningsdag gemaakt is :). De sokken en de knaloranje rainboots van Bergstein maken dit feestje compleet! En… ook een beetje noodzakelijk, want hoe toepasselijk zijn deze oranje laarsjes op deze Koningsdag.

Veel plezier vandaag en tot morgen!

VERKOOPINFORMATIE: WaaaW, Bergstein.

Wil je nog meer leuke inspiratie over oranje kinderkleding lees dan dit blog even na: Oranje boven

Liefs, Het ShopaholiekTeam

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply