BOY REVIEWS

KRIS IS KLAAR VOOR EEN WEEKENDJE WEG

4 april 2016
SONY DSC

COMFORTABEL OP REIS

Het is weer tijd voor een weekendje Zeeland. En dat doen wij eigenlijk altijd in lekker zittende kleding. Mijn kinderen dragen daar bijna alleen maar sweatpants en kaplaarzen. Dus dit setje is ideaal voor Kris.

Deze set van Bor*z is heerlijk comfortabel en ziet er ook nog eens echt leuk uit. De kenners weten dat de stoffen van Bor*z echt heel zacht zijn en de meeste moeders die ooit een sweatpants, of zo’n heerlijke sweatvest, hebben gekocht blijven vaak terugkomen bij Bor*z. Deze items zitten altijd in de basiscollectie. Niet goedkoop, ik weet het. Maar ik vind dit nou eenmaal hele fijne setjes en wij dragen ze echt vaak en heel graag. Niet alleen als we naar Zeeland gaan natuurlijk. Volgende maand vliegen wij naar Barcelona en dan gaat deze set ook aan in het vliegtuig. Niet met deze Bergsteintjes maar gewoon met stoere gympen. Natuurlijk hoop ik op fantastisch mooi weer maar de kans is best groot dat het tegen de avond nog behoorlijk afkoelt en dan kan deze sweatpants weer uit de koffer getrokken worden. Overdag dragen we hopelijk een short!

Nu we het toch over de Bergsteintjes hebben: dit is de nieuwe kleur Forrest. Een hele mooie kleur, zeker voor de jongens. Deze laarsjes worden hier echt afgedragen, ik kan zelfs de laarsjes van Kris nooit doorgeven aan Eva, zo intensief worden ze hier gedragen. Dit seizoen wordt de lijn van Bergstein ook uitgebreid: naast de originele Rainboots en de Winterboots komt er nu ook een Fashionboot. Deze is helemaal in één kleur, zonder de bekende witte bies op de hals en de witte zool. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

VERKOOPINFORMATIE:

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply