GIRL MUSTHAVE

Tien gave zomerjurkjes

23 maart 2016
1. (2)

HEB JIJ AL ZIN IN DE ZOMER?

Het is bijna Pasen, heerlijk een paar dagen vrij met je gezin en hopelijk een lekker zonnetje die al wat warmte afgeeft. Vroeger mocht ik met Pasen voor het eerst mijn nieuwe kleren aan. Een gewoonte die zelfs zijn eigen Nederlandse gezegde kreeg, op zijn paasbest. Heb jij nog niets nieuws in huis of kan er nog wel wat leuks bij? Wij zetten tien super gave zomerjurkjes op een rij, je shopt ze allemaal bij Olliewood en kunt ze nog voor de Pasen in huis hebben.

  1. Nummertje één is neonroze maxi-dress van Tumble ’n Dry. Een stoer jurkje voor de grotere meiden met sportieve accenten. Door de kleur, die in het echt een stuk feller is, is deze lang jurk toch heel meisjesachtig.
  2. De tweede jurk is van Molo en is eigenlijk een “moet je aan zien model”. Onwijs leuk kan ik je verklappen. De jurk heeft een witte basis en een all-over kleurrijke flower-tekstprint.
  3. Het derde jurkje van Mim-Pi is voor mij echt een klassiek model, elke zomer hangt er wel zo’n wit broderie jurkje in de kast. Nu draag je zo’n jurkje stoer met een spijkerjasje en straks in de zomer heerlijk met gebruinde blote beentjes en een mooi sandaaltje.
  4. Het vierde jurkje van Like Flo is weer wat stoerder door de licht grijze kleur, de kruisjesprint, franjes en de fijne tricot stof.
  5. Dan numero vijf, een jurkje van Chaos and Order. Wat hebben zij een gave collectie deze zomer, ook zeker voor de jongens (natuurlijk ook verkrijgbaar bij Olliewood). Ik viel voor dit jurkje door de mooie schouderbandjes. Voorlopig moet je die nog even verbergen onder een vestje, maar straks in de zomer zal dat prachtig staan.
  6. Dan op de zesde plek een blauw-wit gestreepte tuniek van Rumbl! met neon-gele accenten. Wat een frisse combinatie.
  7. De mode kleur van deze zomer is natuurlijk geel. Dit neon-gele jurkje van Quapi mag dan ook niet ontbreken in dit lijstje. Het is een 2 in 1 jurk, onder de gele bovenjurk zit namelijk nog een grijs singlet jurkje. Met dit exemplaar kun je dus lekker creatief zijn.
  8. Het jurkje van De Kunstboer is er voor mij één in de categorie waar Linde erg blij van wordt en ik iets minder. Maar van een blij kind word ik dan wel weer vrolijk. En met deze romantische eenhoorn print maak ik haar zeker happy en de mintgroene kleur staat haar ook super.
  9. Op nummer negen een echte budget topper van Name-It, zoek de prijs hier maar eens op. Het ankertjes motief geeft dit jurkje een echte “zomer aan zee” feel. Het jurkje is er nog in twee ander printjes en zoals ik al zei super aangenaam geprijsd.
  10. De laatste jurk is denk ik mijn favoriet uit deze lijst, alhoewel het wel moeilijk kiezen is. Het is een maxi-dress van Scotch r’Belle en alhoewel hij niet tegen de prijs van het Name-It jurkje op kan heeft deze jurk voor Scotch begrippen een nette prijs.

Zin gekregen om te shoppen, klik dan op onderstaande link of op de foto’s. Olliewood heeft natuurlijk ook leggings, jasjes en vestjes te koop om bij de jurkjes te combineren zodat je ze nu al kunt dragen.

Shop de jurkjes

Maxi-dress Tumble 'n Dry

1. Tumble ’n Dry

Molo jurk

2. Molo

Mim-Pi broderie jurk

3. Mim-Pi

Jurk Like Flo

4. Like Flo

jurk Chaos and Order

5. Chaos and Order

Rumbl! tuniek

6. Rumbl!

Quapi 2 in 1 jurk

7. Quapi

Jurk De Kunstboer

8. De Kunstboer

Name-It

9. Name-It

Scotch r'Belle maxi-dress

10. Scotch r’Belle

                                                                                                                         *sponsored post

 

 Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply