MUSTHAVE

GESPOT: De IK-WIL-HEM-HEBBEN Bikini voor deze zomer

5 februari 2016
Mijn Musthave Bikini

SPICE UP YOUR SUMMER MET DEZE FRINGE BIKINI VAN SMALL RAGGS

Mijn buik draaide zes keer in de rondte en ik voelde een soort van gefladder in mijn buik alsof er veel te veel vlinders in zaten: dat betekend maar één ding! DEZE BIKINI WIL IK ! Dat gevoel herken ik uit duizenden, dus dit wordt, na een aantal jaren gekleurde bikini’s met veel prints te hebben gehad, dé bikini voor Eva deze zomer.  Basic grijs met een verrassend model topje met fringes. Helemaal Ibiza-ready to go :). Nu ga ik zelf wel naar Ibiza en gaat moppie-lief niet mee, dus dat excuus kan ik niet gebruiken. Maar op de camping in Zuid-Frankrijk doet hij het vast ook hartstikke goed. O….. en voor ik het vergeet: deze bikini is van Small Raggs.

Je shopt hem o.a. hier.

MUSTHAVE (2)


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply