Geen categorie

Heel het winterseizoen van Kris en Eva in een Albelli fotoalbum

7 januari 2016
HET COMPLETE WINTERSEIZOEN

HET COMPLETE WINTERSEIZOEN VAN KRIS EN EVA IN EEN ALBELLI FOTO-ALBUM

Dat ik hier nog niet eerder aan gedacht heb. Al anderhalf jaar lang maak ikzelf, en soms ook fotografen, de meest mooie foto’s van mijn kids in de leukste outfits van het seizoen. Al die foto’s staan maar op mijn p.c. te staan zonder dat er verder nog naar gekeken wordt. Zonde! Want ook voor Kris en Eva zelf is het natuurlijk hartstikke leuk om af en toe terug te kijken. Nu, maar ook later als ze groot zijn blijven fotoalbums toch eigenlijk het leukst om naar te kijken.

Iedereen kent Albelli natuurlijk wel. Ik ook! Maar heel eerlijk gezegd heb ik er nooit zo over nagedacht om zo’n album te maken. Tot ik vorige week samen met Eva alle foto’s doornam van het afgelopen seizoen. Ze vond het zo leuk. Toen dacht ik: “Kom op Liek! Even een paar uurtjes je best doen en je hebt een mooi fotoboek waar alle foto’s in staan“. Ik heb gekozen voor dit winterseizoen want precies deze week liepen ook de wintershoots af dus ik had alle foto’s van het hele seizoen. In de kerstvakantie ben ik er eens goed voor gaan zitten. En echt… een kind kan de was doen. Als ik het kan, kan jij het ook! Kwestie van foto’s oploaden, kiezen voor het aantal foto’s per pagina, foto’s erinzetten, misschien iets vergroten of verkleinen en binnen no time heb je dat boek vol. Ik heb gekozen voor de XL versie en heb er wat extra pagina’s ingezet want ik had echt wel aardig wat foto’s. Daarna heb ik het album even laten staan en een paar dagen later heb ik de finishing touch gedaan. Wat tekst erbij geschreven en besteld. De hele procedure werkt echt heel simpel!

Binnen een paar dagen krijg je je album thuis gestuurd en ik kan je met alle eerlijkheid zeggen dat ik ontzettend blij ben met zo’n fotoalbum.

Maar dat niet alleen: ook de opa’s en oma’s vinden het altijd fantastisch om de foto’s van hun kleinkinderen te zien. Je kunt zelfs je album ook in het klein af laten drukken voor opa en oma. Vinden ze leuk hoor!  Als je hele hippe opa’s en oma’s hebt kun je ze zelf de online versie sturen. Zo kun je op je smartphone, laptop of Ipad ook iedereen mee laten genieten van jouw mooiste foto’s.

Ik ben dus enthousiast geworden en ga ook van de vorige seizoenen een Albelli fotoboek maken.

Ik moest me er even toe zetten maar ik ben zo blij met iets tastbaars van het afgelopen seizoen. En ik realiseer me ook doordat ik dit album doorblader dat we toch maar wat moois hebben neergezet met Shopaholiek. Ik heb een fantastisch seizoen gehad met “mijn” merkjes en ik hoop de aankomende zomer weer net zoveel moois aan jullie te kunnen laten zien. En ook al die foto’s gaan dan zeker weten weer in een Albelli Album

Mijn tip voor het nieuwe jaar is dus echt wel om je foto’s eens uit te zoeken op je pc en er een mooi album van te maken. Ik weet zeker dat je ontzettend blij bent als het album op je deurmat valt!

Maak nu jouw eigen fotoalbum hier.

Albelli heeft op dit moment een leuke kortingscodes lopen dus dit is het moment om te beginnen. Geen excuses meer :). Ik zet ze even op een rijtje voor je: alle acties lopen tot 31 januari 2016.

Actie: 20% korting op alle fotoboeken 
Kortingscode: JAARBOEK20NL 
klik 
hier 

Actie: 20% korting op muurdecoraties 
Kortingscode: WINTERWD20 
klik hier

Actie: 20% korting op kalenders 
Kortingscode: KLNDR20P 
klik hier.

SONY DSC

Een kind kan de was doen: echt!

Schermafdruk 2016-01-05 15.48.13

Eva in Like Flo & DDD: ons best gelezen blog in 2015. Zoals je ziet kun je heel simpel kiezen voor het aantal foto’s die je per pagina wilt.

SONY DSC

Kies het aantal foto’s per pagina en upload ze via je p.c.

SONY DSC

Voeg tekst toe en klaar is Kees!

SONY DSC

Ik heb de tekst heel simpel gehouden: gewoon het logo van Shopaholiek

SONY DSC

En zo ziet het Albelli album er in het echt uit! Cool he?!

SONY DSC

Je hebt bij Albelli keuze uit heeeeeel veel albums. Ik heb de XL versie

SONY DSC

Tadaaaaa: mijn eigen Shopaholiek Albelli-album


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply