GIRL

Terugblik outfits Linde najaar 2015

4 januari 2016
2

DE FAVORIETEN UIT LINDES KAST

Als ik terugkijk naar al Lindes outfit foto’s van afgelopen seizoen valt mij op dat we een voorkeur voor jurkjes hebben. Mijn liefde van afgelopen zomer – de Bretonse streep – kwam ook deze winter weer aan bod. En in de zomercollecties zul je hem ook weer regelmatig tegenkomen. Ook valt mij op dat Linde en ik van kleur en printjes houden.

Er was bij Linde geen één setje waar we steeds naar grepen. We hebben gewoon alles gedragen en helaas alles niet zo vaak. De kast hing natuurlijk weer veel te vol. Als je hieronder op play drukt zie je een heel aantal van Lindes outfits voor bij komen. Welke vond jij het leukste?


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply